marți, 19 octombrie 2010

De ce?

De ce scriu? Nici macar n-am inspiratie. Sau poate ca am. Whatever. O sa incerc.

Intrebarea de azi: "De ce?". E des folosita, nu? Insa intreabrea mai buna e "De ce nu?"

De ce ajutam oamenii? Dar de ce sa nu-i ajutam?

De ce iubim? Dar de ce sa nu iubim?

De ce uitam lucruri? de ce sa nu uitam? Perfectiunea e plictisitoare.

De ce vrem perfectiune? De ce sa nu vrem? Asta suntem invatati sa ne dorim.

De ce fericirea tine atat de putin? De ce sa nu tina putin? Pana la urma, Micile bucurii tin putin. Fericirea adevarata e pentru totdeauna.

De ce incercam sa fim pe placul celorlalti? De ce sa nu fim pe placul celorlalti? Pana la urma un om care nu este placut de ceilalti, nu poate fi el insusi.

De ce murim? De ce sa nu murim? Sa traim o vesnicie cu aceleasi lucruri in fiecare zi? No, ty.

De ce oamenii sunt tot mai rai? De ce sa nu fie rai? Rautatea e relativa. Toate sunt relative.

Si lista poate continua la infinit. De ce scriu despre asta? Dar de ce sa nu scriu? Scriu pentru ca vreau, pentru ca pot, pentru ca simt.

Ah, pretuieste ce ai! Nu mai pune intrebari ! Toate se intampla cu un motiv mai mult sau mai putin stiut de noi. Asa ca taci si fa ceea ce simti. Nu-i lasa pe altii sa-ti spuna ce sa zici, ce sa gandesti, ce sa faci. Poti schimba multe. Trebuie doar sa crezi ! Crede in tine, crede in cei pe care ii iubesti, crede in tot ceea ce e frumos ! Si iubeste !

Iubeste ccum n-ai mai iubit pana acum, iubeste intens, iubeste fara limite. Iubeste pe toata lumea, iubeste tot ceea ce te face fericit !!!!

Nu lasa timpul sa treaca pe langa tine. Fiecare zi in care n-ai facut nimic, e o zi rispita din viata ta. Gandeste-te ca nu ai un infinit de zile de pierdut. Fiecare zi e facuta sa inveti ceva din ea. Lasa in urma lucrurile neimportante. Concentreaza-te pe ceea ce te face fericit.

Ah, be yourself !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu