joi, 29 iulie 2010

Cuvinte


Doar atât! De fapt... sunt doua cuvinte..” Te iubesc”.
Doar de aceste doua cuvinte e nevoie pentru a te cuceri cu totul...pentru ca,nu știi de ce, dar te face să îl crezi...și chiar crezi ce spune, deși in inima ta exista îndoială veșnică...ca nu e iubește. Te îndoiești de el pentru a nu pune prea mult la suflet iar apoi să te trezești lăsată balta și batjocurita de toți...
Când ti le spune, parca totul capătă un sens și... nici nu mai stii ce simți. Știi doar ca ți-a spus-o in sfârșit...in sfârșit te-a făcut fericita. Te simți mai libera pentru ca poti să ii împărtășești ceea ce simti. Si ai vrea sa raman totul undeva...undeva unde sa poti umbla mereu si să-ți amintești ce ai simtit. Dar se sterg...incetul cu incetul toate amintirile dispar. Pentru ca aunci când spui amintiri nu te gandesti la imaginea intamplarii.
Sentimentele sunt cele mai importante, ele conteaza si te duc in momentul respectiv, retraind totul ca si cum atunci s-ar fi inatamplat.
Dar cuvintele dispar repede...sunt doar cuvinte, iar EL stie asta si profita. Ti le spune fara sa simta nimic, doar de dragul de a te face fericita. Dar daca vrea sa te faca fericita...asta inseamna ca te iubeste? Nu intotdeauna...probabil vrea sa te pastreze ca pe un trofeu...si sa nu te piarda. Sa fie sigur ca atunci cand ramane fara celelalte te va avea pe tine...doar pentru ca ti-a spus “Te iubesc!”.
De unde stii ca au sentiment?...ei bine nu stii. Dar EL...EL este genul de persoane care nu spune asta oricui. SI ti-a marturisit-o,dar... De unde stii ca nu a mintit?
Si ai descoperit ca uita repede... Da! Azi iti spune ca te iubeste si maine... a uitat. pur si simplu te chinuie fara sa-i pese de sentimentele tale. Crede ca are dreptul asta doar pentru ca e DEPARTE? Nu! Te-a facut sa il iubesti... Acum il urasti!
Il urasti pentru ca te poate face sa razi, sa plagi, sa il visezi si ai da totul pentru EL.
De ce trebuie sa te chinuie? De ce nu poate fi totul roz... macar o data?... De ce?
Ai vrea sa poti sa scapi de tot ce simti pentru el. Dar poti? EI bine, nu. Pentru ca te simti vrajita, nu intelegi ce e cu tine su de ce te-a facut sa il iubesti atat de mult. De ce a trebui sa iti spune “Te iubesc!’ ... doar pentru a trezi din tine acel sentiment...un sentiment pe care te-ai saturat sa il simti... IUBIREA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu