marți, 20 iulie 2010

Iubirea


Intr-adevar...scriu doar din cauza unui sentiment. IUBIREA! Ea ma face sa scriu acum, sa ma dezvalui, sa uit semnificatia “secretului”. E singurul mod in care ma pot dezbraca de caracter fara sa fiu acuzata de nimic.

Acum vorbesc de sentiment... Ce este sentimentul? Nu stiu... nu m-am uitat in DEX si nici nu am de gand. Sentimentul nu poate fi exprimat cum trebuie in scris. Trebuie simtit. Cu toate astea, o sa incerc sa iti descriu sentimentul.

E tainic, dur, egoist, aparte. Nu are nevoie de argumente. Il simti pentru ca....pentru ca... Nu te amagi sa intelegi de ce il simti. Il simti pentru ca il simti si atat. Nu trebuie sa existe un motiv. EL este motivul, EL aduce sentimentul, dar tot el il poate lua cu el.

Cel mai des intalnit sentiment este IUBIREA... Ce este iubirea? Iubire exista atunci cand nu stii sa explici ce este ea. Cand este o imbinare de emotii si de ganduri, o amestecatura... IUBIREA nu se poate defini printr-un singur cuvant...cu o singura exceptie...EL! EL poate defini iubirea pentru tine. Atunci cand vrei sa intelegi ce este iubirea, EL iti vine in minte, EL o defineste.

Iubirea poate fi tainica sau dezvaluita. In cazul tau, EL prefera sa o tina tainica, nu ti-o impartaseste, te lasa sa fierbi, iar asta te enerveaza la culme. Iar tu...tu mori de nerabdare sa vina ziua in care sa poti sa-i spui “Te iubesc!” fara sa iti fie frica de raspuns.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu