luni, 26 iulie 2010

EL


De ce EL?
Ahhh... iar am început cu întrebarea asta...dar totuși...de ce tocmai EL?
Ei bine...pentru ca el ți-a pus capac. Pentru ca el te-a făcut să îl iubești...
Ahh... ți-a spus ca te iubește vreodată? Ai observat cat de frumos suna?...Da! Tocmai ți-a spus. Suna minunat! Păcat...păcat ca nu îl auzi încă. Doar îl “vezi”. Chiar dacă nu l-ai auzit, nu știi de ce, dar pur și simplu te-a zdruncinat...nu știai ce să spui... ai rămas blocata. Nu știi dacă e bine să ii spui ca și tu îl iubești, asa ca stai...te uiți...nu ii spui nimic... și totuși...ii sui ceva...nu știi sigur ce. Dar EL iți repeta:) ȘI ești fericita:)
Acum.. să vorbim despre EL. Cine este acest EL?
EL este motivul pentru care respiri, gândești, razi, vorbești, simți, trăiești!
Il iubești atât de tare... pentru tine este totul. Pentru tine, EL este cel care aduce răsăriturile și apusurile in viata ta, el te face să îți crească tensiunea când vezi un mesaj de la el...un simplu mesaj sau ca te suna... ȘI când te suna... vocea lui te lasă fără suflare, inima parca îți sta in loc, iar o secunda parca e o veșnicie...
EL te face să te simți fericita, trista, curioasa, nerăbdătoare, entuziasmata și posomorâtă in același timp. EL te poate face să crezi ca are puterea de a muta luna de pe cer deși știi foarte bine ca nu e asa... el te poate minți, iar tu, știind ca te minte, să îl crezi.
EL este persoana pentru care te trezești dimineața, EL este ultima persoana la care te gândești înainte să adormi își prima persoana la care te gândești dimineața...el este cel care te iubește la 00:00 pentru ca este a 24-a ora din zi, deci a 24-a litera din alfabet.
EL te poate trezi in mijlocul nopții fără ca măcar să te sune sau să fie acolo..pur și simplu te face să te gândești la el.
EL îți poate fura somnul, visele și tot ce ai tu mai scump fără ca măcar să vrea. EL te schimba, te maturizează...
EL te face să cunoști DRAGOSTEA!
Pentru tine cine este acest “EL”? Pentru mine este doar EL:x
“Ce bine ca esti...Ce mirare ca sunt!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu