marți, 27 iulie 2010

Un sarut


Doar un sărut...doar de atât ai avea nevoie să fii fericita. Insa cum e posibil când el nu e lângă tine?...EL...e departe...Si îl vrei, îl vrei atât de mult! Vrei să ii simți buzele...și te vei topi. Vei fi atât de fericita, iar totul in jurul tău de va dizolva rămânând in mintea ta doar TU si EL...Doar voi...atât de aproape unul de celalalt încât ii poți auzi respirația și ii poți simți parfumul...acel parfum atât de delicios...specific lui.
Si te simți in al noua-lea cer... Ba nu! Chiar mai sus...undeva unde nimeni nu poate ajunge, undeva unde nimeni nu poate visa, undeva...undeva departe. Departe de toți și de toate, departe de griji, departe de școala...chiar și de prieteni. In momentul ala îl ai pe el și nu-ți mai trebuie nimic. Pentru tine EL este totul.
Si Dumnezeule! Ce buze are...atât de dulci, de moi,de fragede...și sunt lipite de ale tale. Buzele tale sunt...sunt....nu știi cum sunt....sunt doar fierbinți. Ca atunci când plângi. Doar ca acum ești fericita...fericita ca in sfârșit îl simți...
Si te trezești din nou la realitate...El este departe, iar tu...tu stai și te gândești...mai bine zis te rănești cu imagini ce-ți trec prin minte...
Si vrei să scapi de ele...dar cum? Asta ar însemna să scapi de EL...IMPOSIBIL! Preferi să te hrănești cu imagini pana când îl vei întâlni decât să realizezi ca tot timpul in care te-ai gândit la el a fost o pierdere de timp.
Asa ca îl iubești in continuare...cel puțin la fel de mult ca mai devreme...și aștepți să îți mai spună ceva. Ceva să te poată liniști.
Pentru ca doar el are puterea de a-ți aduce înapoi liniștea tot de el furata.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu