sâmbătă, 17 iulie 2010

Iluzie



Bine… nu a fost chiar un vis. Pur si simplu erai în camera ta intunecoasa peste 00:00 si stăteai. Pur si simplu stăteai si te gandeai…Da! Era imaginatia ta, nu un vis. Pentru ca EL iti furase somnul cu doar cateva mesaje banale iar acum nu ti-l poţi scoate din cap. Te obseda gandul ca nu e langa tine, ca nu se gandeste la tine, ca e DEPARTE…
Astea sunt momentele decisive, în care îţi dai seama ce simţi cu adevărat pentru EL, ce stare îţi provoacăÎn momentul ăla nesomn bineinţeles. Unde sa mai adaugi ca melodia “Where are you now” se repeta din nou si din nou…si doare! Chiar doare…undeva…undeva inauntrul tau, unde nici un doctor nu poate sti ce se întîmplă si nu poate vindeca cu nici un medicament. Singura scăpare e dragostea…singurul antidot împotriva acestei “boli”.
Dar cum poţi şti ca exista dragoste dacă EL nu îti spune? Cum mai poti fi sigura de ceva cand in ultimul mesaj, langa banalul “noapte buna”(nu ca asta ti-ar putea face noaptea mai buna sau…macar noapte) sa mai fie si un mic…”te iubesc!”
Esti sigura ca acest “te iubesc” schimba totul…si este doar un mesaj. Ce sa mai vorbim despre acel “te iubesc” auzit la telefon...cand vocea lui iti rasuna prin minte spunandu-ti aceste cuvinte, facandu-te sa iti dai seama cat de reale sunt, cat sentiment contin, cat te pot tine treaza
Da! Un mesaj sau vocea lui la telefon te pot tine treaza mai mult decat crezi, mai mult decat poti, mai mult decat vrei. Si cu toate astea, nimic nu se compara cu “te iubesc”-ul face2face. Atunci totul este diferit, totul capata sens, nimic nu mai este intamplator.
Dar toate astea te fac sa iti imaginezi lucruri, lucruri caudate, stupide, idioate, banale, penale... Dar sunt intamplari imaginare pentru care aid a zile din viata ta pentru a le trai.
Esti pe plaja...intamplarea face sa fie si el acolo, in aceeasi perioada. Tu esti cu sora ta si prietenele ei...el este cu parintii. Dar acum sunteti doar voi doi pe plaja. Nu mai e nimeni in jur si singurul sunet ce il mai auziti este sunetul valurilor...ca o melodie.
Te tine in brate. Mainile lui sunt calde si ofera acel sentiment de siguranta, sentimentul ca nu iti vor mai da drumul:) Si va uitati la luna...luna ce strabate printer multele stele cerul de la un capoat la celalt...fara sa ii pese ca tu te simti mai sus ca ea, ca esti atat de fericita incat nu mai ai nevoie de nimic.
Si stati pe plaja imbratisati si nimic nu va poate strica acest moment. Dar simti ca trebuie sa faci ceva...e prea liniste. Asa ca te intorci, in asezi pe spate incercand sa pari ca in sfarsit detii controlul(desi habar nu ai ce vei face), te apleci si... il saruti. Buzele tale se lipesc de ale lui...in sfarsit simti caldura buzelor lui atat de moi...iti e frica sa respiri, iti e frica sa nu risipesti magicul momentului. Deodata, totul prinde miscare... te ia in brate si deodata... ii simti mana pe umarul tau...vrea sa te dezbrace. Stii foarte bine asta si totusi...nu te opui. Iti place si vrei sa continue. SI EL continua...Nu iti ajunge sa te dezbrace doar el pe tine...vrei sa il lasi fara haine, sa fiti egali. Te-ai saturat de cate ori l-ai dezbracat cu privirea, rusinandu-te de propriile tale ganduri.
Acum totul e real...se intampla acum! Dar va opriti amandoi...ramaneti nemiscati, apoi ii auzi vocea...:
“-Esti pregatita?”
Nu stii ce faci, nu stii ce sa spui, dar singurul lucru pe care il stii e ca de data asta iti vei lasa inima sa vorbeasca cu voce tare.
“-Da!”
Apoi totul se schimba. EL este mai curajos in atingeri si sarutari...simti ca te vrea! Te vrea PE TINE! Il simti mai aproape ca niciodata. Inainte pareati doua persoane diferite...acum orice diferenta s-a topit. Ati devenit o singura fiinta, corpul lui il simti in al tau...Acum nu mai sunteti tu si EL... sunteti voi!
Si totul dispare...
Te’ai trezit la realitate. Realizezi ca totul a fost in imaginatia ta si...doare! Vrei sa il simti, sa il ai. Dar pare imposibil. Totul a fost doar o viziune ce a trecut prin capul tau ca un anotimp prin an. Dar trebuie sa te obisnuiesti cu realitatea. Nu se va intampla niciodata ce visezi tu... Esti absorbita de cruda realitate si tristetea si regretul te invaluie ... vrei sa termini sa iti imaginezi lucruri care te ranesc pentru ca esti satula de iluzii. Vrei adevar, realitate, fapte.
Il vrei pe EL!
Iar eu...eu te privesc si nu-mi ajunge, te simt nu ma satur, te am...si te mai vreau...si te mai vreau”

Un comentariu:

  1. citeam si imi aminteam lucruri! am avut cam acelasi vis cu aceeasi persoana, priul vis cu acea persoana! e amuzant si in acelasi timp ciudat..

    RăspundețiȘtergere