sâmbătă, 25 decembrie 2010

Christmas

E Craciun. Stiai? Da, ok, toti stim. Dar nu toti simtim; that`s the awful part.
Pentru Elena, pentru una din iubitele mele, nu stiu ce sa-ti spun mai exact. Nu stiu ce sa-ti urez, nu stiu cum sa-ti urez, nu stiu daca e bine. Vreau sa stii ca te iubesc, vreau sa stii ca toate trec, vreau sa stii ca si anul viitor mai e un Craciun, vreau sa stii ca dupa ploaie vine soare, vreau sa stii ca fiecare fulg de zapada se topeste cand atinge pamantul, ca toate au o limita, mai putin iubirea. Vreau sa stii ca lumea e plina de minciuni, ca vor fi si perioade mai grele, ca sunt langa tine no matter what, ca nu sunt singura care te iubeste. Vreau sa stii ca lacrimile nu trebuiesc irosite. Plangi cand trebuie, plangi cu motiv, plangi cu mine, plangi pentru tine, nu plange pentru altii.
Ai grija de tine, piticot! :*
Pentru Cata, pentru mancacioasa, cretina, proasta, capul de peste, idioata, blonda, frumoasa, desteapta, modesta, sensibila, ajutatoare etc etc mea <3 Tu, fetito, nu stiu ce sa-ti mai doresc. Iti doresc sa te simti mai bine, sa fii cum erai acum cateva ore, sa iti impui orgoliul, sa iubesti, sa fi iubita, sa zambesti, sa fi fericita. Viata nu e roz, si daca ar fi, as vomita constant. Viata e un curcubeu, iar culorile se schimba destul de des. Poate ca tu stii mai bine decat mine cum e, cum se schimba de la negru la alb, de la portocaliu la indigo. Trecem peste. E Craciunul, iubita. AI grija de tine si de fericirea ta! :*
Love you! <3

Un comentariu:

  1. Si iubirea are o limita. Crede-ma. si daca o depasesti, intervine obsesia... care deseori o confundam cu iubirea ;) Craciun fericit.

    RăspundețiȘtergere