marți, 24 august 2010

Nu stiu


Nu prea stiu ce se întâmpla cu mine, cu cei din jurul meu, cu lumea.
Totul parca se întoarce pe dos și toate îți merg prost. Parca nimic nu mai e cum iti aminteai. Parca te-ai trezit dintr-un somn ce a ținut decenii întregi.
Afli ca ești bolnav. Nu e cancer, ceva mai minor. Dar, totuşi, ştiind ca n-ai fost sick toată viata şi să afli acum ca te vor baga in tratamente și spitale nu-i cel mai frumos lucru de pe pământ. Preferi să știe, să ți se agraveze boala și să mori, să scapi naibii din tot balamucul vieţii. Sa laşi in urma ta tot ce iubești și să treci la etapa următoare, la ceva mai bun.
Sa regreţi... Oare? Oare ai să regreţi? Da! Enorm ! O să regreţi când o să afli cine te-a iubit cu adevărat şi cine s-a prefăcut. Dar o să te simţi mai bine. O să te simţi împăcată. Cel puţin asa se zice..
Dar poate ca nu e nimic. Ce dezamăgire, huh? Sperai ca poate se mai îngrijorează cineva și pentru tine in felul asta, ca ii mai pasa cuiva şi de tine, ca nu te-au uitat toţi.
Dar whatever... bolnav sau nu, tu trebuie să mergi înainte. Sa înaintezi într-o lume de cacat. Şi nu oricum, cu optimism. Sa le arăţi tuturor ca eşti puternic, ca poţi face fata oricărui lucru cu zâmbetul pe buze.
Te trezeşti in mijlocul unui cacat fără o uşă care să aibă deasupra o plăcuţă verde pe care să scrie cu litere albe "EXIT". Şi ce faci? Te învârti pana apare uşa respectiva. Nu vrei să te bagi mai tare in cacat, deci preferi să stai degeaba, să nu faci nimic, aşteptând să apară ceva ca o mana cereasca.
Dar WAKE UP !! Nu o să apară nimic dacă stai cu mâinile in sân. Fa ceva cu viata ta ! Nu mai sta ca bou` încercând să înţelegi ceva. Fa ce îţi spune inima ! Uita-te in jur ! O să găseşti ceva ce-ţi va plăcea, o să găseşti ceva pentru care să lupţi, o să găseşti ceva care merita orice efort.
Acel "ceva" e de fapt un "cineva". O să-l găseşti. Şi când o s-o faci, o să fi fericit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu